Endelig Ikke-Ryger! [Finally, Non-Smoker!]: Den Lette Vej Til Rygestop [The Easy Way to Stop Smoking] (Unabridged) - Allen Carr

Endelig Ikke-Ryger! [Finally, Non-Smoker!]: Den Lette Vej Til Rygestop [The Easy Way to Stop Smoking] (Unabridged)

By Allen Carr

  • Release Date: 2017-12-28
  • Genre: Self-Development
  • © 2017 Arcturus Digital Limited

Play Sample / Preview

Title Writer
1
Endelig Ikke-Ryger! [Finally, Non-Smoker Allen Carr

Summary : Endelig Ikke-Ryger! [Finally, Non-Smoker!]: Den Lette Vej Til Rygestop [The Easy Way to Stop Smoking] (Unabridged)

Med denne revolutionerende metode, bliver du ikke-ryger for altid! Her finder du ikke skræmmekampagner med billeder af åreforkalkning eller rygerlunger. Her får du ikke brug for viljestyrke. Her vil du ikke tage på i vægt. Her behøver du ikke at bekymre dig om abstinenser. Her har du ikke følelsen af at lide afsavn. Her er der ikke brug for at sætte noget i stedet, hverken mad eller medicin Metoden er 100% naturlig.

Føl dig med det samme som en ikke-ryger!Tag det første og afgørende skridt nu. Læs bogen med åbent sind. Hele bogen. Endelig Ikke-Ryger vender den måde, vi normalt ser rygestop på, på hovedet, og gør det let at holde op med at ryge. Millioner af mennesker verden over er allerede blevet glade ikke-rygere ved hjælp af Allen Carr's metode.

Please note: This audiobook is in Danish.

(Tags : Endelig Ikke-Ryger! [Finally, Non-Smoker!]: Den Lette Vej Til Rygestop [The Easy Way to Stop Smoking] (Unabridged) Allen Carr Audiobook, Allen Carr Audio CD )